Публікації про "Джерельце"

LEONI ЗНОВУ ОТРИМУЄ НАГОРОДУ "ПОСТАЧАЛЬНИК РОКУ" ВІД "GENERAL MOTORS"

LEONI є міжнародним виробником і постачальником дроту, кабелю і кабельних мереж. Група підприємств концерну LEONI зареєстровані на німецькій біржі як MDAX з річним обігом до 2,4 мільярдів євро (2007). До складу концерну входять 80 заводів із загальною кількістю працівників понад 52 000 чоловік. Автомобільна промисловість є головним клієнтом, для якого LEONI розробляє і виготовляє високоякісну продукцію: від одножильних електропроводів до комплексних бортових систем з інтегрованою електронікою.

ТзОВ Леоні Ваерінг Системс УА ГмбХ
ТзОВ "ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА ГмбХ" є найпотужнішим інвестиційним проектом за останні роки та яскравим прикладом тісної економічної, інвестиційної та науково-технічної співпраці між Україною та Німеччиною. Завод в Стрию було збудовано за рекордно короткий час. Вже з серпня 2002 року тут комплектуються перші зразки продукції. Виготовленими на заводі кабельними мережами оснащуються автомобілі світових брендів «General Motors» та «Porsche».

У розбудову українського проекту було інвестовано понад 50 млн. євро. Загальна площа підприємства складає 65 000 м2 з виробничими площами 48 000 м2, офісними, побутовими приміщеннями, їдальнею, роздягальнею, душовими і туалетами. На сьогоднішній день на підприємстві працює понад 4 500 чоловік. До кінця б.р. тут працюватиме 5000 працівників.

«General Motors» знову відзначив надзвичайні досягнення «Leoni» в питаннях якості, сервісу, технологій, ціни продукції та оголошує концерн «Постачальником Року» - (Supplier of the Year Award). Всесвітньо найбільший виробник автомобілів удостоїв такої нагороди тільки 97 з-поміж 4.000 постачальників. Уже вшосте «LEONI» зараховують до кола найкращих постачальників.

Вручення нагороди Постачальник року у Флориді (США)В рамках урочистої церемонії в суботу, 26 квітня в Джексонвілле, у Флориді (США), доктор Альфонс Гертль, комерційний директор підрозділу Wiring Systems LEONI, прийняв нагороду «Постачальник Року» від «General Motors» зі словами, що повторна відзнака підтверджує виняткову якість продукції, стійкість конкурентоздатної структури витрат і провідну компетентність «LEONI» у галузі логістики.

Вже понад 10 років «General Motors» є клієнтом «LEONI». Сьогодні, будучи провідним спеціалістом по виробництву бортових мереж, «LEONI» повністю оснащує актуальні моделі «Opel Astra» і «Zafira». В майбутньому <«LEONI» додатково здійснюватиме глобальне постачання платформи для компактних автомобілів виробництва «GM» для авторинків Європи, Північної Америки й Азії.

п. Мюллендер, керівник закупівель Дженерал Моторз в Європі, передає нагороду п. Вернеру Ґайллінґеру, генеральному директору української філії LEONI (м. Стрий)15 серпня 2008 року на заводі "ЛЕОНІ" в м. Стрий відбулося урочисте вручення нагороди «Постачальник Року» від «General Motors», а також офіційне відкриття з освяченням нових виробничих дільниць. Українська філія «LEONI» вже четвертий рік поспіль отримує відзнаку якості своєї продукції від "GM".

Почесних гостей, зокрема, п. Мюллендера, керівника закупівель "General Motors" в Європі, та Уве Ламанна, голову правління "LEONI AG", (див. фотографії нижче), гостинно зустрічали в народному строї за давнім українським звичаєм, хлібом-сіллю на вишиваних рушниках.

Почесних гостей гостинно зустрічали в народному строї за давнім українським звичаєм, хлібом-сіллю на вишиваних рушниках Почесних гостей гостинно зустрічали в народному строї за давнім українським звичаєм, хлібом-сіллю на вишиваних рушниках

Генеральний директор філіалу "LEONI" в місті Стрий, Вернер Ґайллінґер, провів екскурсію по підприємству, ознайомив присутніх з продукцією нашого заводу, цікаво і змістовно пояснивши виробничі процеси, після чого п. Ґайллінґер, п. Мюллендер, керівник закупівель "General Motors" в Європі, і п. Ламанн, голова правління "LEONI AG", урочисто перерізали стрічку в знак офіційного відкриття нових виробничих дільниць.

Безпосередньо на підприємстві в Стрию комплектуються бортові системи для автомобілів «Opel-Astra» і «ОреІ-Zafira». На заводі щоденно трудиться понад 4 500 працівників. Тут задіяні кваліфіковані спеціалісти, робота яких відповідає високим якісно-технічним вимогам найвибагливішого замовника. Річна продуктивність "ЛЕОНІ" в Стрию - це комплексне оснащення 750 000 автомобілів (приблизно 3 000 автомобілів в день). Потужність виробництва повинна зрости до 800 000 автомобілів в рік, тобто 4 000 автомобілів в день. Існує план розширення спектру виробництва із створенням нових філій в районах Львівської області. Заводи "ЛЕОНІ" в Україні співпрацюватимуть з різними бізнес-юнітами «GeneralMotors'», «Porsche»-«Audi», «BMW» тощо.

Нові виробничі дільниці площею понад 13 000 м2 освятив і благословив Владика Стрийської Єпархії УГКЦ Тарас Сеньків, наголосивши, що "європейські умови праці на заводі "ЛЕОНІ" спонукають ставитися до роботи з європейською відповідальністю".

Нові виробничі дільниці освятив і благословив Владика Стрийської Єпархії УГКЦ Тарас Сеньків

Губернатор Львівської області Микола Кміть вважає "ЛЕОНІ" яскравим прикладом успішної різнобічної співпраці між Україною та Німеччиною, висловивши сподівання, що це зацікавить і приведе в нашу область нових інвесторів, та підніме конкурентоспроможність Західної України.

Губернатор Львівської області Микола Кміть вважає ЛЕОНІ яскравим прикладом успішної різнобічної співпраці між Україною та Німеччиною

Святкову атмосферу чудово доповнили виступи фольклорних колективів Стрия та Моршина. Музичні композиції скрипаля-віртуоза Ростислава Фединця, ансамблів "Джерельце" і "Барви Карпат" запросили іноземних гостей поринути у світ народної самобутньої культури та творчості, привідкривши глибинну неповторність української душі.

виступ фольклорного ансамблю Джерельце виступ фольклорного ансамблю Джерельце
скрипаль Ростислав Фединець

 Вишукані та смачні страви з любов'ю приготовлені австрійськими та українськими фахівцями сервіс-центру ще раз переконливо засвідчили, що часом міжнародна співпраця сприяє взаємному розвиткові на якісно новому рівні.

Опубліковано: Життя Leoni. - вересень 2008 р. - Випуск 55. - С.1-3.